Extension by best poker site the nr. 1 poker site.

Háziorvosi rendelési idők:

 

Nyúl:

Hétfő:        09:00 - 12:00 óráig

Kedd:        09:00 - 12:00 óráig

Szerda:     13:00 - 16:00 óráig

Csütörtök: 13:00 - 16:00 óráig

Péntek:      09:00 - 12:00 óráig

 

Győrújbarát (Dr. Palla Roland - 2019. 03. 11. - 2019. 03. 29. között):

Hétfő:        09:00 - 11:00 óráig

Kedd:        09:00 - 11:00 óráig

Szerda:      09:00 - 11:00 óráig

Csütörtök:  09:00 - 11:00 óráig

Péntek:      09:00 - 11:00 óráig

Kérjük jegyezzék fel pontosan a rendelési időt, ezért telefonon ne zavarják más páciensek vizsgálatát!

 

 

A háziorvosi körzetbe 2019. 01. 01-től Dr. Nagy Csaba rendelési idejében lehet bejelentkezni. 

Kedves Pácienseink!

Kedves Győrújbarátiak!

Megújult a rendelő! Köszönöm a segítséget minden önkéntesnek és nem önkéntesnek! Már az új rendelőben készült a fotó:


Szeretném részletesen tájékoztatni önöket, a hegyi rendelő megújulásáról. A történet 2005 őszére nyúlik vissza, amikor jelentkeztem az Önkormányzat pályázatára háziorvosnak. Akkor többször elhangzott az az igény, hogy a hegyen lakó embereknek is szükségük lenne állandó orvosi ellátásra, és a szépen gyarapodó település is elbír még egy körzetet. Tehát 2005. 11. 01-től elindult a rendelés a hegyen.


Már ekkor volt ígéret arra, hogy kezdjünk csak el rendelni nyugodtan a hegyi rendelőben, hiszen rövidesen egy szép új egészségcentrumban végezzük a munkát. Ideiglenesen pedig fogadjuk el, az apró és maximálisan elavult rendelőt. Látva a település helyzetét úgy döntöttünk idén nyáron, hogy már nem várunk tovább, az új egészségcentrumba egy szép felújított rendelőből fogunk költözni. Ahogy 2005-ben saját költségen, hitelekből szépen berendeztük, és felszereltük Krisztina nővérrel közösen a rendelőt, és az évek során ahogy tudtuk folyamatosan csinosítottuk, új műszerekkel, polcokkal, szekrényekkel, ahogy növekedett a praxis; úgy folytattuk most is 2011-ben az épület belső felújításával.


Leírnám a történetet időrendi sorrendben köszönetképpen a sok segítőnek:
A nyáron sort kerítettünk az egyébként romos állapotú cserépkályha újrarakatására, amit Baralovics Zoltán csapata végzett. Szép új ajtó is került rá, amivel a tűzteret is lehet látni. Majd kitisztíttattuk az eddig egyszer sem ellenőrzött kéményt. Aztán most ősszel kitakarítottuk belőle a még összegyűlt négy vödör törmeléket.


Csináltattunk szép, kovácsoltvas cserépkályha kellékeket, amit Bokor László úr ajándékozott nekünk, önkéntes munkája gyümölcseként.


Pfilpf Éva művésznő egy gyönyörű Széchenyi István domborművel, és két képpel lepett meg minket.


Horváth László pedig egy alkotását hozta el ide kiállítani.


A kályha után gipszkarton falat építtettünk, melyet Seres Gábor mester, és Czeiter Attila segítségével anyagköltségen sikerült beépíteni. Az urak szívességből még a villanyszerelésben is segítettek.


A későbbiekben a festésre kerítettünk sort. Itt Czeiter Attila segítségét kell megköszönnöm újra, aki baráti áron kifestette a helységet, nem elfelejtve a váró oldalsó kövezetét sem, illetve eltávolította az nagy és elavult világítást a helyét pedig glettelte. Ez utóbbi három dolgot teljesen térítésmentesen végezte el.


Megújult és hangszigetelést kapott a rendelő belső ajtaja is. A szigetelést a Győri Szociális Foglalkoztató igazgatónőjének és Őriné Pölöskei Izabella közbenjárásának köszönhetjük.


Nem szeretném elhallgatni az Önkormányzat karbantartóinak a szerepét sem. Köszönjük, hogy a férfi WC csapjára egy csavart tettek, hiszen a csapot már a WC-ből kellett kihalászni ha valaki nem jól zárta el. Köszönjük, hogy oda-vissza elszállították az ajtót a hangszigetelés szerelésére és a régi nyugdíjas klub asztalait, székeit, szekrényeit is, hogy elvitték. Az általam saját költségen vásárolt 6mm parafa lap felszerelése is nekik köszönhető az új zár mellé, amit a Győrújbaráti Önkormányzat biztosított.


Következett a padlózat, amely a Graboplast ZRt. ajándéka, a nem csekély értékű baktériumokat ölő, innovatív, nemzetközi hírű PVC ajzattal segítették a helyi rendelő megújítását. Szakembert sajnos nem ismertem Győrújbarátit, ezért Győrből jött Mikó István műpadló lerakó mester.


A padlózat után a bútorok beszerzése volt a feladat, amit Sziládi Dezső és Sziládi Dezső ifj. asztalosmesterek végeztek el, lényegében anyagköltségen szép, tartós bútorok készültek teljesen egyedi módon a rendelő adottságaira szabva. A lámpák felszerelésében is aktívan, térítésmentesen segítettek.


Az üres rendelő átpakolását ekkor kezdtük Kővári Krisztina diplomás ápoló kollégámmal, és folyamatosan végeztük egy héten át, amikor csak egy kis időnk akadt. Ekkor szereltük fel a függönyök tartóit, magukat a függönyöket és új árnyékolót kapott minden egyes ablak Kövári Krisztina saját költségén (sok egyéb dolog mellett).


Krisztina szabadidejéből is egy egész szombati napot rászánt Horváth Emília kolléganőjével, és véglegesen átpakolták, átválogatták a rendelő összes dokumentációját, papírjait. Vasárnap pedig jómagam fúrtam, faragtam és szereltem egészen éjszakába nyúlóan, hogy 2011. 10. 10-én zökkenőmentesen tudjuk önöket fogadni a már megújult hegyi rendelőben.


Természetesen még semmi sincs kész teljesen, ezen folyamatosan dolgozunk a jövőben.

Köszönjük az internetet rendkívül  kedvezményesen szolgáltató Falu-Tv munkatársait, hogy pillanatok alatt szerelték át az internetes kábelt, rendelési időben, a rendelést lényegében nem akadályozva.


A képek, dombormű helye sem alakult még ki véglegesen, tegnap érkezett a "gyereksarok" Finta Tímea felajánlásából, ahol a kicsik nyugodtan rajzolhatnak, amíg anyát-apát vizsgálja a doktor bácsi. Már ki is próbálta az első kis vendégünk és nagy örömmel távozott az itt készült rajzával. Másnap Kószás Szilvia is hozott szép színes ceruzákat a kislányával, Piroskával.


Itt szeretném még megköszönni Árpási Attila és Árpási Jácint segítségét, akikre bármikor számíthattam, ha egy kis plusz erőre volt szükség.


Végül, de nem utolsósorban Szabados Tímea és Szabados Bianka munkáját is ki szeretném emelni, akik minden egyes munkafázis után gondoskodtak róla, hogy szép rend és tisztaság legyen.

Győrújbarát, 2011. 10. 13. Dr. Palla Roland s.k.

Még egyszer köszönöm a segítséget minden önkéntesnek és nem önkéntesnek!

Dicsőségtábla a segítőknek:

Árpási Attila

Árpási Jácint

Baralovics Zoltán

Bokor László

Czeiter Attila

Finta Tímea

Falu-Tv

Graboplast ZRt.

Győri Szociális Foglalkoztató

Győrújbaráti Önkormányzat karbantartói

Horváth Emília

Horváth László

Kószás Szilvia

Kővári Krisztina

Mikó István

Őriné Pölöskei Izabella

Palla Roland Dr.

Pfilpf Éva

Seres Gábor

Szabados Bianka

Szabados Tímea

Sziládi Dezső

Sziládi Dezső ifj.Ha receptre van szüksége várja a helyettes kolléga a rendelőben.

 

 

 

Szeretném értesíteni a kedves érdeklődőket, hogy a háziorvosi helyszínek az alábbiak. 

A rendelők címe:

          9082 Nyúl, Szent István tér 7. térkép - rendel: Dr. Szabadi Nóra

          9026 Győr, Régi Veszprémi út 14-16. térkép - rendel: Dr. Palla Roland

          (magánorvos, foglalkozás-egészségügy)

          9081 Győrújbarát, Rákóczi u. 2. - rendel: Dr. Nagy Csaba (helyettes)

 

 

 

PR design 2013. Joomla templates 2.5.